Pia Friberg Krejsager
Pia Friberg Krejsager har 25 års leder- og topledererfaring fra Finansrådet, Niels Brock og konsulentbranchen. Pia har de sidste 11 år arbejdet, som konsulent i dansk erhvervsliv, NGO’er og i den offentlige sektor.

De mange års erfaring er blevet suppleret med en stadig lyst til at læse og lære mere. Pia er uddannet cand. merc., MPA og Pædagogisk Diplomuddannelse.

Pia er endvidere certificeret managementkonsulent (CMC), certificeret i adskillige personlighedstest samt certificeret coach på PCC-niveau hos International Coach Federation. Pia er endvidere certificeret i De 7 gode vaner og Associated Partner hos Franklin Covey.

www.franklincovey.dk     International Coach Federation.

Konsulentprisen
I 2009 var NGO-Lederuddannelsen årsag til, at Pia Friberg Krejsager blev nomineret i årets konsulentpris indenfor kategorien ”Organisations- og Lederudvikling”, som uddeles af Dansk Management Råd. Begrundelse for nomineringen var bl.a., at NGO-Lederuddannelsen er kendetegnet ved et højt fagligt niveau samt Pia Friberg Krejsagers gode indlevelsesevne, som underviser under uddannelsesforløbet.

Pia Friberg Krejsager √                                Se Pias CV her

 

 CMC logoUnknownUnknown1Integrative Accredited Practitioner Email

    client_icf_rpt_Credential_Certificate

        Enneagramcertifikat

HR-konsortiet-high     CMC certifikat  Pia-Friberg-Krejsager_certificate

 

 

 

 

 

by_img_03